Zoeken
 
Print | Verstuur e-mail

Donateurs

Dankzij donateurs kan het Reumafonds strijden voor een beter leven met reuma vandaag en een leven zonder reuma morgen.

Met de bijdragen van donateurs financiert het Reumafonds wetenschappelijk onderzoek, de sleutel tot genezing van reuma. Wij zijn de grootste financier van onafhankelijk onderzoek naar reuma in Nederland. Ook geven we voorlichting over reumatische aandoeningen en adviseren we over omgaan met de ziekte in het dagelijks leven. En we behartigen de belangen van mensen met reuma. Van onze inkomsten besteden we 80% aan onze doelstellingen.

Wat hebben we bereikt?
In de afgelopen twintig jaar leidde reumaonderzoek tot spectaculaire vooruitgang in medicijnen en behandelmethoden. Hierdoor is de levenskwaliteit van mensen met reuma sterk verbeterd. Gelukkig is er ook meer maatschappelijke aandacht gekomen voor de gevolgen van reuma in het dagelijks leven.

Bent u nog geen donateur?
Het Reumafonds wil dat reuma als ziektebeeld verdwijnt. Tot die tijd zetten wij ons in voor een betere kwaliteit van leven voor mensen met reuma. Uw bijdrage is hard nodig. Het Reumafonds ontvangt geen enkele vorm van (overheids)subsidie.

Wij hebben het CBF-Keur en zijn een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Wat het Reumafonds met uw donaties doet, leest u o.a. op deze website en in onze nieuwsbrief Reumafonds Nieuws.

Hoe kunt u geven?

 
Donateursservice
Bent u donateur en wilt u uw adres- of andere gegevens wijzigen? Geef het door via deze website of bel met onze donateursservice.

Denkt u na over uw testament?

Ons Servicebureau Schenken en Nalaten reikt u de helpende hand.

Doneer online

Uw gift is hard nodig. Helpt u ons?

Aanmelden Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van lopende onderzoeken en belangrijke ontwikkelingen met betrekking tot reuma.

Wat weet u van reuma?