Zoeken
 
Print | Verstuur e-mail

VriendenLoterij

Speel mee met de VriendenLoterij en steun het Reumafonds

Al sinds 2005 is het Reumafonds begunstigde van de VriendenLoterij. Over 2014 heeft het Reumafonds een bijdrage ontvangen van maar liefst 1,3 miljoen euro. Ruim 367.000 daarvan gaat naar een bijzonder onderzoek naar een pijnloze manier van medicijnen toedienen voor kinderen met jeugdreuma.

De VriendenLoterij steunt maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen of mogelijkheden een steuntje in de rug geven, zodat zij voluit mee kunnen doen in de samenleving en een volwaardig leven kunnen leiden. Ook steunt zij mensen in hun ambitie om een bijdrage aan de maatschappij te leveren. Loterijdeelnemers hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen goed doel mee te spelen. Inmiddels speelt bijna een half miljoen Nederlanders mee voor 47 goede doelen en ruim 3.200 clubs en verenigingen in Nederland. Sinds 1998 is ruim een half miljard euro aan goede doelen geschonken.

Winnen is nóg leuker als je het kan delen.
Iedere trekking maakt u kans op ruim honderdduizend prachtige prijzen. Wat dacht u van een Volkswagen Polo én € 10.000,- (indien u meespeelt met de Jackpotbonus), een grote geldprijs, fantastische vakanties of vele andere mooie keuzeprijzen?

Word vriend van het Reumafonds!
Koop nu een lot en word vriend van het Reumafonds. Een lot kost € 13,50 per trekking inclusief Jackpotbonus van € 0,50. Er zijn veertien trekkingen per jaar waarvan twee zonder Jackpotbonus. De helft van uw inleg gaat direct naar het Reumafonds. En u kunt als u een (geld)prijs wint ook het Reumafonds als uw vriend aanwijzen. Dan kan er nog meer besteed worden aan reuma-onderzoek. 
 
Koop hier uw lot in de VriendenLoterij, de loterij voor vrienden.


Meer informatie?
Klik hier voor meer informatie over de loterij. Wilt u een prijs voor een vriend bestemmen voor het Reumafonds, dan kunt u contact opnemen via info@reumafonds.nl.

Denkt u na over uw testament?

Ons Servicebureau Schenken en Nalaten reikt u de helpende hand.

Doneer online

Uw gift is hard nodig. Helpt u ons?

Aanmelden Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van lopende onderzoeken en belangrijke ontwikkelingen met betrekking tot reuma.

Wat weet u van reuma?