Zoeken
 
Print | Verstuur e-mail

Donaties via uw bedrijf

Eenvoudige en sympathieke manieren om met uw bedrijf het Reumafonds te steunen zijn eenmalige donaties naar aanleiding van een actie of feest. U kunt ook kiezen om structureel het Reumafonds te steunen als u bedrijfsdonateur wordt. Uw donatie zorgt voor continuïteit in de financiering van wetenschappelijk onderzoek naar reuma.

Bijzondere gelegenheden
Bij een bijzondere gelegenheid zoals een jubileum, bedrijfsopening of afscheid kunt u vragen om een bijdrage aan het Reumafonds als geschenk. Voor het Reumafonds is dat een zeer welkom geschenk! Bij een bedrijfsfeest kunt u een loterij of veiling organiseren en bijvoorbeeld uw zakelijke relaties vragen prijzen beschikbaar te stellen.

Kerst is altijd een passende periode voor een extra donatie. Dit kan bijvoorbeeld door een kerstgift voor het Reumafonds te bestemmen of uw medewerkers de keuze te geven de waarde van het kerstpakket aan het Reumafonds te doneren.

Personeelsacties
Als u een sportief evenement organiseert of wanneer uw medewerkers meedoen aan een georganiseerd evenement zoals de Dam tot Damloop of de Nijmeegse Vierdaagse, dan kunnen uw werknemers zich via onze speciale actiewebsite laten sponsoren en geld inzamelen voor het Reumafonds. Een handleiding met tips vindt u hier.

Er zijn daarnaast talloze andere acties mogelijk om met uw medewerkers geld in te zamelen. Denk aan het doneren van vakantiedagen, 'betaal één dag voor je koffie op het werk' of 'het broodje van de week' voor het Reumafonds. Ook kunt u met uw medewerkers een sponsorlunch organiseren of in het kader van teambuilding een sportieve sponsoractiviteit organiseren. Wij denken graag met u mee over de diverse mogelijkheden voor uw bedrijf.

Bedrijfsdonateurschap
Als bedrijf kunt u ook een structurele donateur worden van het Reumafonds. U zorgt dan voor een solide basis voor de financiering van langlopend wetenschappelijk onderzoek. Door langdurige ondersteuning van 18 wetenschappelijke onderzoeksgroepen wordt de continuïteit van het reumaonderzoek in Nederland gegarandeerd. Wilt u het Reumafonds structureel ondersteunen? Dat kan middels het speciale bedrijfsdonatieformulier

Help mee met de collecte
Elke tweede week van maart is de landelijke collecte van het Reumafonds. U kunt mee helpen door samen met uw personeel te collecteren of via uw website een digitale collecte te starten. U kunt ook hiervoor gebruikmaken van de speciale actiewebsite van het Reumafonds.

Heeft u interesse?
Wilt u het Reumafonds ondersteunen of bent u geïnteresseerd in samenwerking, neemt u dan contact op via actie@reumafonds.nl of telefoon 020 589 64 64, afdeling Partnerships.

Word donateur en steun wetenschappelijk onderzoek

Uw structurele bedrijfsgift draagt bij aan de continuïteit van langlopend onderzoek.

Aanmelden Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van lopende onderzoeken en belangrijke ontwikkelingen met betrekking tot reuma.