Zoeken
 
Print | Verstuur e-mail

Bewegen

Wat past bij u?

Alleen of in een team? Rustig aan of intensief? Kies een activiteit die bij u past. U houdt het bewegen dan veel gemakkelijker vol.

Voor advies over beweegactiviteiten die bij u passen kunt u terecht bij uw oefen- of fysiotherapeut. Ook bij het sportloket kunt u terecht voor persoonlijk sport- en beweegadvies. U komt hier terecht via een doorverwijzing van uw behandelaar. Dit kan de huisarts, fysiotherapeut, reumatoloog of revalidatiearts zijn.

U krijgt informatie die u nodig heeft om buiten de revalidatie instelling verder te kunnen bewegen en sporten. Het sportloket helpt bij het vinden van een passende sportactiviteit in uw woonomgeving. Het doel is om tot een actieve levensstijl te komen.

U vindt het sportloket bij de instelling (ziekenhuis of revalidatiecentrum) waar u onder behandeling bent. Let op! Niet alle instellingen beschikken over een sportloket. Meer informatie leest u op de website van Stichting Onbeperkt Sportief.

Tot slot kunt u ook terecht bij de lokale reumapatientenvereniging. Deze verenigingen organiseren verschillende beweegactiviteiten. Kijk op de reumabeweegwijzer welke activiteit bij u in de buurt wordt georganiseerd.

Bestel de brochure

Wilt u meer weten over bewegen?

Meepraten over reuma?

Like dan onze Facebook-pagina

Bewegen helpt bij reuma

Op zoek naar een ziekenhuis?