Zoeken
 
Print | Verstuur e-mail

Werk

Uw bedrijf draaiende houden

Werken als ondernemer is op sommige punten anders dan bij mensen in loondienst. U heeft misschien minder mogelijkheden om te overleggen of om taken te verdelen. Maar u heeft soms juist meer speling in de verdeling van uw werk over de week. U kunt ondersteuning zoeken bij het omgaan met uw klachten op uw werk.

Bent u al werkzaam als ondernemer en loopt u tegen knelpunten aan doordat u beperkingen heeft gekregen door reuma? Probeer voor uzelf te achterhalen waar het probleem precies in zit. Kijk bijvoorbeeld eens kritisch naar al uw verschillende werkzaamheden. Hoe is de verdeling over de week en de maand? Welke taken moet u echt zelf doen en welke kunt u uitbesteden?

Afhankelijk van de grootte van uw onderneming heeft u te maken met een bedrijfsarts en collega's waarmee u kunt overleggen. Met collega's kunt u taken en werkzaamheden afstemmen.

Laat u coachen
Is het lastig om oplossingen te vinden, zoek dan ondersteuning. 
Bij het Centrum Chronisch Ziek en Werk vindt u professionele ervaringsdeskundige coaches die ook ondernemer zijn. Zij denken met u mee en helpen u op weg.

Bestel de brochure

Wilt u meer weten over reuma en werk?

Meepraten over reuma?

Like dan onze Facebook-pagina

Wat weet u van reuma?

Op zoek naar een ziekenhuis?