Zoeken
 
Print | Verstuur e-mail

Logo´s

Vermeld in uw lezing of publicatie altijd een logo of de naam van het Reumafonds als uw financier, zodat de donateur ziet dat zijn gift goed terecht is gekomen.

[English]

Het Reumafonds dankt zijn inkomsten aan donateurs. Wetenschappelijk onderzoek is voor veel donateurs de belangrijkste reden om het Reumafonds te steunen. De donateur wil weten wat er met zijn geld gebeurt. Het Reumafonds informeert de donateurs over de ontwikkelingen in het reumaonderzoek.

Informeer het Reumafonds en plaats het logo
Het is daarom erg belangrijk dat u het fonds op de hoogte houdt van interessante ontwikkelingen in de reumaresearch, het verloop van uw onderzoek en voorgenomen publicaties, ook in de lekenpers. Zo levert uw onderzoek geld op voor onderzoek. En aan een logo of vermelding in uw lezing, wetenschappelijke publicatie, proefschrift of (poster-, PowerPoint- of dia-)presentatie kan de donateur zien dat het Reumafonds het geld goed besteedt.

U kunt één van de onderstaande logo's van het Reumafonds downloaden.


Mocht u een ander formaat logo nodig hebben, neem dan even contact op. Stuur een e-mail naar research@reumafonds.nl. Vergeet niet om een kopie van uw publicatie naar het Reumafonds te zenden t.a.v. de afdeling Onderzoek en Innovatie.

Aanmelden Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van lopende onderzoeken en belangrijke ontwikkelingen met betrekking tot reuma.

Prevalentiecijfers reuma

Welke cijfers gebruikt u in uw onderzoek? En wat is uw bron? Mail uw antwoord naar: research@reumafonds.nl

Help met uw mening!

Het Reumafonds wil mensen die te maken hebben met reuma betrekken bij zijn activiteiten. Ook u kunt uw stem laten horen!