Zoeken
 
Print | Verstuur e-mail

Collecteorganisator

Mede dankzij de inzet en het enthousiasme van ruim 5.500 collecteorganisatoren en wijkhoofden is de collecteweek van het Reumafonds elk jaar weer succesvol.

Het collectegeld is belangrijk om jaarlijks veel nieuwe onderzoeksvoorstellen te kunnen inwilligen. Wetenschappelijk onderzoek is de sleutel tot genezing van reuma. Het Reumafonds financiert 60% van al het onafhankelijke reumaonderzoek in Nederland. In de afgelopen twintig jaar is dankzij het onderzoek spectaculaire vooruitgang geboekt in medicijnen en behandelmethoden. Hierdoor is de levenskwaliteit van mensen met reuma sterk verbeterd. Gelukkig is er ook meer maatschappelijke aandacht gekomen voor de gevolgen van reuma in het dagelijks leven.

Help mee
We zijn er alleen nog niet. Ondanks veel betere behandelingen en medicijnen zijn de meeste reumatische aandoeningen nog niet te genezen. Dat kan en moet anders. Help mee: uw inzet draagt bij aan een beter leven met reuma. En aan het bereiken van onze missie: reuma zo snel mogelijk de wereld uit.

Tips voor u als collecteorganisator of wijkhoofd
Bent u collecteorganisator of wijkhoofd in een van de lokale collectecomités, dan vindt u online informatie en tips die uw werk vergemakkelijken.

Word collecteorganisator of wijkhoofd
Heeft u interesse om mee te helpen als collecteorganisator of wijkhoofd? Sluit u aan bij de ruim 5.500 vrijwilligers die de collecteorganisatie voor het Reumafonds in hun eigen wijk of woonplaats verzorgen. Word collecteorganisator of wijkhoofd.

Inloggen collecteapplicatie

Speciaal voor collecteorganisatoren om de collectehandleiding te raadplegen, online materiaal te bestellen en de financiële afdracht te regelen

Reumafonds zoekt collectanten.

Helpt u mee?Aanmelden Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van lopende onderzoeken en belangrijke ontwikkelingen met betrekking tot reuma.

Wat weet u van reuma?