Zoeken
 
Print | Verstuur e-mail

Bent u collecteorganisator?

Hartelijk dank voor uw inzet als collecteorganisator of wijkhoofd. Mede dankzij u wordt de collecteweek elk jaar weer in goede banen geleid.

Het Reumafonds ondersteunt de collecteorganisatie met online informatie en hulpmiddelen. Als collecteorganisator (niet als wijkhoofd) heeft u inloggegevens voor toegang tot de collectehandleiding. Ook kunt u online materiaal bestellen en de financiële afdracht regelen.

Na klikken op de onderstaande link opent een nieuw scherm, het huidige scherm blijft open staan.

Log in voor collecteorganisatoren 

Heeft u als collecteorganisator geen inloggegevens per brief ontvangen of heeft u ze niet meer? Neem dan contact op met de collecteorganisatie van het Reumafonds in Amsterdam. Heeft u vragen over de organisatie van de collecte, neem dan contact op met uw regiocoördinator.

Tips voor werving collectanten
Een van uw taken als collecteorganisator of wijkhoofd is het werven en begeleiden van collectanten in uw wijk. Bent u op zoek naar collectanten, maak dan gebruik van wat handige tips:

  • Bel of spreek mensen aan op school, in de straat waar u collectanten zoekt of bij een vereniging zoals een sportclub, kaartclub of ondernemersnetwerk.
  • Doe een 'collectant gezocht'-oproepkaart in de bus of overhandig deze persoonlijk.
  • Plaats een oproep in uw lokale/regionale krant.
  • Hang de 'collectanten gezocht'-poster op, bijvoorbeeld in uw lokale supermarkt, café, in huisarts- of fysiotherapiepraktijken, de bibliotheek en het cultureel centrum.
  • Organiseer een Reumafonds Informatieavond en nodig de regiocoördinator uit om een presentatie te geven.
  • Ga naar de lokale vrijwilligerscentrale of vrijwilligersmarkt.


Heeft u zelf tips? Geef ze door via vrijwilligers@reumafonds.nl.

Inloggen collecteapplicatie

Speciaal voor collecteorganisatoren om de collectehandleiding te raadplegen, online materiaal te bestellen en de financiële afdracht te regelen

Reumafonds zoekt collectanten.

Helpt u mee?Aanmelden Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van lopende onderzoeken en belangrijke ontwikkelingen met betrekking tot reuma.

Wat weet u van reuma?