Zoeken
 
Print | Verstuur e-mail

Word collecteorganisator

Wilt u meehelpen in de strijd tegen reuma en organiseert u graag? Word collecteorganisator en zorg voor een vlekkeloos verloop van de belangrijkste week van het jaar voor het Reumafonds.

Jaarlijks organiseren ruim 5.500 collecteorganisatoren de collecte in hun woonplaats of wijk. Wordt u collecteorganisator, dan zorgt u binnen uw eigen postcodegebied voor een goed verloop van de collecte. U staat collectanten met raad en daad bij en draagt zorg voor de afdracht van het opgehaalde bedrag. De regiocoördinator van het Reumafonds begeleidt u, voorziet u van materialen en beantwoordt uw vragen. Bovendien krijgt u ter ondersteuning toegang tot het inloggedeelte van deze website. Daar vindt u ondersteunende informatie voor de collecteorganisatie.

Meld u aan
Vul het formulier in om u aan te melden als collecteorganisator. Wilt u eerst meer weten? Bijvoorbeeld over het aantal uren dat u in uw regio tussen november en half april nodig hebt om de collecte te regelen. Kijk bij de veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Neem contact op met de collecteorganisatie van het Reumafonds in Amsterdam.

Telefoon: 020 589 64 71
E-mail: vrijwilligers@reumafonds.nl

Inloggen collecteapplicatie

Speciaal voor collecteorganisatoren om de collectehandleiding te raadplegen, online materiaal te bestellen en de financiële afdracht te regelen

Reumafonds zoekt collectanten.

Helpt u mee?Aanmelden Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van lopende onderzoeken en belangrijke ontwikkelingen met betrekking tot reuma.

Wat weet u van reuma?