Zoeken
 
Print | Verstuur e-mail

Word wijkhoofd

Wilt u meehelpen in de strijd tegen reuma en organiseert u graag? Word wijkhoofd en zorg voor een vlekkeloos verloop van de belangrijkste week van het jaar voor het Reumafonds.

Als wijkhoofd zorgt u voor de werving en begeleiding van collectanten in uw wijk. U bent hun aanspreekpunt. Zo neemt u de looproute met ze door en evalueert u het verloop van de collecte. Ook draagt u zorg voor de afdracht van het opgehaalde bedrag. De collecteorganisator begeleidt u, voorziet u van materialen en beantwoordt uw vragen. Bovendien krijgt u ter ondersteuning toegang tot het inloggedeelte van deze website. Daar vindt u ondersteunende informatie.

Meld u aan
Vul het formulier in om u aan te melden als wijkhoofd. Wilt u eerst meer weten? Bijvoorbeeld over het aantal uren dat u in uw regio tussen november en half april nodig hebt om de collecte te regelen. Kijk bij de veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Neem contact op met de collecteorganisatie van het Reumafonds in Amsterdam.

Telefoon: 020 589 64 71
E-mail: vrijwilligers@reumafonds.nl

Inloggen collecteapplicatie

Speciaal voor collecteorganisatoren om de collectehandleiding te raadplegen, online materiaal te bestellen en de financiële afdracht te regelen

Reumafonds zoekt collectanten.

Helpt u mee?Aanmelden Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van lopende onderzoeken en belangrijke ontwikkelingen met betrekking tot reuma.

Wat weet u van reuma?