Zoeken
 
Print | Verstuur e-mail

Help bij evenementen

Persoonlijke inzet van betrokken mensen zoals u is van groot belang. Help mee als vrijwilliger bij recreatieve wandel- en hardloop-evenementen waaraan het Reumafonds meewerkt.

Uw hulp is welkom bij de organisatie van evenementen. Bijvoorbeeld bij het inrichten van een stand, het ontvangen van gasten, het uitdelen van informatiemateriaal en het te woord staan van standbezoekers. Stuur voor meer informatie een e-mail naar vrijwilligers@reumafonds.nl of bel 020 589 64 71. Onderstaand vindt u voorbeelden van evenementen waar het Reumafonds actief is.

Egmond Wandel Marathon
Het Reumafonds is al zeven jaar verbonden aan de Egmond Wandel Marathon. Het Reumafonds verzorgt op beide dagen een stempelpost. Een gedeelte van het inschrijfgeld en spontane giften gaan naar het Reumafonds. In 2014 leverde dat ruim € 11.000 op voor de reumabestrijding.

Laat u sponsoren
Doet u zelf ook mee aan een van deze evenementen of bijvoorbeeld een marathon, tennistoernooi of ander sportief evenement? Laat u sponsoren voor elke afgelegde kilometer, de gehele afstand of ieder gespeeld uur. Doneer het opgehaalde bedrag aan het Reumafonds.

Inzameling of verkoop
U kunt ook denken aan andere activiteiten waaraan u het Reumafonds als goed doel verbindt. Zamel bijvoorbeeld in bij uw huwelijksfeest, een jubileum, of de opening van uw bedrijfspand of clubhuis. Of verkoop uw zelfgemaakte schilderijen, kaarten of andere creaties en doneer de opbrengst aan de reumabestrijding. U kunt ook voor langere tijd een geldinzamelbox neerzetten, bijvoorbeeld op een toonbank of receptiebalie. Vraag de geldinzamelbox bij ons aan, stuur een e-mail naar vrijwilligers@reumafonds.nl of bel 020 589 64 71.

Inloggen collecteapplicatie

Speciaal voor collecteorganisatoren om de collectehandleiding te raadplegen, online materiaal te bestellen en de financiële afdracht te regelen

Reumafonds zoekt collectanten.

Helpt u mee?Aanmelden Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van lopende onderzoeken en belangrijke ontwikkelingen met betrekking tot reuma.

Wat weet u van reuma?