Zoeken
 
Print | Verstuur e-mail

In de schijnwerpers

Jaarlijks helpen vele vrijwilligers het Reumafonds met de organisatie van de collecte. Dit is telkens weer een enorme klus en daarvoor zijn wij u heel erg dankbaar. Op deze pagina zetten we een aantal van u in de schijnwerpers. Hartelijk dank voor uw inzet. We hopen dat u ons nog vele jaren wilt helpen.

Jublieumbijeenkomst Woerden
17 maart 2015

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tijdens de collecteweek, 17 maart 2015, zijn in totaal 40 (comitéleden en) collectanten van comité Woerden in het zonnetje gezet.
Corina de Haan, de organisator, zet zich al 15 jaar in met hart en ziel. Ze wordt hierbij ondersteund door een flink aantal wijkhoofden en zo'n 180 collectanten.

Reumafonds collectanten Mariënheem in het zonnetje gezet
4 maart 2015

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reumafonds collectanten Mariënheem in het zonnetje gezet
Woensdag 4 maart waren alle 18 collectanten uit Mariënheem uitgenodigd bij mevrouw Duteweerd voor een gezellige ochtend. Mevrouw Duteweerd organiseert dit jaar voor de 30e keer de collecte voor het Reumafonds. Dat ze dit al 30 jaar doet is natuurlijk fantastisch  maar dat er ook nog een 4 collectanten zijn al 30 jaar een route lopen maakt het helemaal bijzonder. Dat de collectanten trouw zijn in dit dorp is duidelijk, naast deze dames zijn er ook jubilarissen van 20, 15, 10 en 5 jaar. Alle jubilarissen kregen een boekenlegger en de dames Mars, Jansman, Lorrekeers, Ramaker en de organisator Duteweerd ontvingen een mooi voorjaarsboeket.

Jublieumavond Vaasen
4 maart 2015

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op 3 maart was er een gezellige bijeenkomst in Vaassen. Met mevrouw Leerkes als organisator is hier een grote groep trouwe vrijwilligers aktief, en dat was zeker waard om bij stil te staan!

 

Comitébijeenkomst Epe
23 februari 2015

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op 23 februari kwam het comité van Epe bij elkaar ter voorbereiding van de collecte. De trouwe collectanten die dit jaar een jubileum hadden werden daarbij uitgenodigd en kregen een presentje overhandigd. De heer Ben Jonker heeft de organisatie hier goed in handen, en er staat een heel team vrijwilligers paraat om de collecte weer voor elkaar te krijgen!

 

Reumafonds huldigt dhr. Meijler voor 40 jaar vrijwilligerswerk!
3 februari 2015

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jo Leugemors en Maria Konings, organisator en wijkhoofd van de Reumafonds collecte in Winterswijk, feliciteren dhr. Meijler met zijn 40 jarig jubileum. Het Reumafonds is ontzettend dankbaar voor het werk dat dhr. Meijler als wijkhoofd en collectant al jarenlang belangeloos doet en heeft hem daarom in het zonnetje gezet!

Dhr. Meijler heeft in 2014 voor het laatst als wijkhoofd zijn collectanten gebeld en de lijsten rondgebracht: "Veertig jaar geleden heb ik met een aantal anderen de collecte zowel in het dorp als in het buitengebied opgezet. Dankzij mijn grote netwerk, als dansleraar en leraar scheikunde ken ik veel mensen, heb ik nieuwe collectanten kunnen werven". Dhr. Meijler is ook actief in het verenigingsleven, maar heeft, nu hij druk is als mantelzorger, moeten besluiten om te stoppen met een aantal vrijwilligerstaken.
Wel blijft dhr. Meijler collectant voor het Reumafonds. In de Misterade en het Beatrixpark kent iedereen hem als collectant. "Het Reumafonds is vertrouwd en bekend bij iedereen. Als je aanbelt als collectant, zijn de mensen vriendelijk en wordt er ingetekend op de lijst".

Inloggen collecteapplicatie

Speciaal voor collecteorganisatoren om de collectehandleiding te raadplegen, online materiaal te bestellen en de financiële afdracht te regelen

Reumafonds zoekt collectanten.

Helpt u mee?Aanmelden Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van lopende onderzoeken en belangrijke ontwikkelingen met betrekking tot reuma.

Wat weet u van reuma?