Zoeken
 
Print | Verstuur e-mail

Jubileumactie 2016

Dit jaar bestaat het Reumafonds 90 jaar. In deze periode hebben wij veel bereikt. Onze vrijwilligers hebben hier voor een belangrijk deel aan bijgedragen. Daarom willen we de vrijwilligers die in dit jubileumjaar actief zijn geweest bedanken met een 'avondje uit'.

De collecte organisatoren en wijkhoofden van de comités hebben een uitnodiging ontvangen voor een musicalvoorstelling. Hiervoor bieden we vijf voorstellingen van de shows Beauty and the Beast en A Chorus Line aan, verspreid over het land. Als alternatief bieden we hen Pathé bioscoopvouchers aan.

De collectanten van wie een mailadres bij ons bekend is/wordt, ontvangen in het najaar een Pathé bioscoopvoucher. Een voucher geeft recht op een kaartje voor een film naar keuze, te verzilveren bij alle Pathé bioscopen in Nederland. De mailadressen van de collectanten zijn opgevraagd bij de collecte organisatoren en wijkhoofden. 

Heeft u vragen over deze jubileumactie? Stuur dan een mail met uw vraag aan jubileum@reumafonds.nl. Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Deze jubileumactie wordt mede mogelijk gemaakt door:

 

Inloggen collecteapplicatie

Speciaal voor collecteorganisatoren om de collectehandleiding te raadplegen, online materiaal te bestellen en de financiële afdracht te regelen

Reumafonds zoekt collectanten.

Helpt u mee?Aanmelden Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van lopende onderzoeken en belangrijke ontwikkelingen met betrekking tot reuma.

Wat weet u van reuma?