Zoeken
 
Print | Verstuur e-mail

Werf collectanten

In de nieuwbouwwijk Almere Poort, waar ook het Groenhorst College Almere staat, bestond nog geen collecteorganisatie voor het Reumafonds. De leerlingen Mandy Krak, Danitcha Boers, Evelien Sohier en Kelly Klein gingen er voor hun maatschappelijke stage (MaS) op zoek naar collectanten en collectecoördinatoren.

In vier dagen al vijf nieuwe vrijwilligers gevonden
Mandy, Danitcha, Evelien en Kelly in actieMandy, Danitcha, Evelien en Kelly gingen met zelfgemaakte folders op pad: "We zijn de folders gaan verspreiden, bij huizen gaan aanbellen en we hebben ouders aangesproken op een schoolplein. Vier dagen was best kort, maar door onze inzet hebben zich toch vijf nieuwe vrijwilligers bij het Reumafonds aangemeld. Sommige mensen wilden er eerst over nadenken. Dus wie weet komen er nog meer vrijwilligers bij. We zijn benieuwd!"

Doe je stage voor het Reumafonds
Ben je door Danitcha, Kelly, Evelien en Mandy op een idee gebracht? Wij denken graag met je mee over een gepaste invulling van je maatschappelijke stage. Neem contact met ons op: stuur een e-mail naar vrijwilligers@reumafonds.nl of bel 020 589 64 71.

Strijd tegen reuma
In Nederland heeft een op de vijf mensen reuma, een ongeneeslijke, ernstige aandoening aan botten, gewrichten en spieren. Het Reumafonds strijdt al bijna 85 jaar voor een beter leven met reuma vandaag en een leven zonder reuma morgen. Mede dankzij het collectegeld kan het Reumafonds jaarlijks veel nieuwe onderzoeksvoorstellen inwilligen en zorgen voor goede voorlichting. Help ook mee aan onze missie: reuma zo snel mogelijk de wereld uit.

Inloggen collecteapplicatie

Speciaal voor collecteorganisatoren om de collectehandleiding te raadplegen, online materiaal te bestellen en de financiële afdracht te regelen

Reumafonds zoekt collectanten.

Helpt u mee?Aanmelden Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van lopende onderzoeken en belangrijke ontwikkelingen met betrekking tot reuma.

Wat weet u van reuma?