Reumafonds zoekt collectanten

Hoe werkt de collecte?

  • U geeft een paar uurtjes van uw tijd

  • U collecteert in uw straat of wijk van maandag 19 t/m zaterdag 24 maart 2018

  • U krijgt begeleiding van uw wijkhoofd

Het Reumafonds is op zoek naar vrijwilligers voor de jaarlijkse collecte. In 2018 vindt deze plaats van 19  t/m 24 maart. Mede dankzij het collectegeld kan het Reumafonds jaarlijks veel nieuwe onderzoeksvoorstellen inwilligen.

Wetenschappelijk onderzoek
Wetenschappelijk onderzoek is de sleutel tot genezing van reuma. In de afgelopen twintig jaar is dankzij het onderzoek spectaculaire vooruitgang geboekt in medicijnen en behandelmethoden. Hierdoor is de levenskwaliteit van mensen met reuma sterk verbeterd. Gelukkig is er ook meer maatschappelijke aandacht gekomen voor de gevolgen van reuma in het dagelijks leven.

Geen overheidssteun
Het Reumafonds is de grootste financier van onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek naar reuma en artrose. Wist u dat het Reumafonds geen overheidssubsidie ontvangt? Alle inkomsten zijn afkomstig van donaties, fondsenwerving, sponsoracties, collectes, nalatenschappen en giften.

Alvast hartelijk dank
We zijn erg blij met uw hulp en inzet als vrijwilliger en dat u op deze manier uw steentje wilt bijdragen aan de bestrijding van reuma.

Fijn dat u wilt meehelpen met onze jaarlijkse collecte!

Vul het formulier in om u aan te melden als vrijwilliger. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met de collecteorganisatie van het Reumafonds:
020 589 64 71.

Word collectant

Uw gegevens

 


Hoe wilt u ons als vrijwilliger helpen? 
* verplicht veld

 Help mee in de strijd tegen reuma

Ruim 2 miljoen volwassenen in Nederland hebben reuma, jong en oud, ook kinderen. Zij leven dagelijks met pijn en stijfheid als gevolg van hun ziekte. De meeste vormen van reuma zijn behandelbaar maar niet te genezen. Er is nog veel geld nodig voor onderzoek en onze andere kernactiviteiten. Help mee in de strijd tegen reuma, word collectant.

Het Reumafonds is dé fondsenwerver voor de strijd tegen reuma in Nederland.