Zoeken
 
Print | Verstuur e-mail

Campagnes

Campagnes zijn hard nodig om de impact van reuma onder de aandacht te brengen. Het Reumafonds kent twee belangrijke campagnemomenten om de strijd tegen reuma onder de aandacht te brengen. Ook u kunt meehelpen in de strijd tegen reuma.

Collecteweek
Een belangrijke campagneperiode is de collecte van het Reumafonds. Onze collecteweek is elk jaar in de tweede week van maart. Ruim 63.000 collectanten halen onmisbare giften op voor de strijd tegen reuma. Voor en tijdens deze week vragen we in onze eigen campagne aandacht voor de gevolgen van reuma. Door aanwezigheid in verschillende landelijke en lokale media is er ook veel aandacht voor de Reumafondscollecte.

WereldReumaDag
Ieder jaar is 12 oktober WereldReumaDag. Wereldwijd staan reuma en artrose die dag in de belangstelling. Het Reumafonds en reumapatiëntenverenigingen ondernemen op en rond 12 oktober allerlei activiteiten om de impact van reuma op de patiënt en zijn omgeving te onderstrepen.

Help mee
Help ook mee in de strijd tegen reuma. U kunt helpen met geld, door het geven van tijd of door het geven van uw mening. Wilt u graag zelf een actie starten? Dat kan! Het Reumafonds heeft alle in huis voor uw eigen actie.

Aanmelden Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van lopende onderzoeken en belangrijke ontwikkelingen met betrekking tot reuma.

Doneer online

Uw gift is hard nodig. Helpt u ons? Bekijk de mogelijkheden om te doneren.

Wat weet u van reuma?