Zoeken
 
Print | Verstuur e-mail

Adres en route

Postadres van het Reumafonds

Reumafonds
Postbus 59091
1040 KB Amsterdam

Bezoekadres van het Reumafonds

Dr. Jan van Breemenstraat 4
1056 AB Amsterdam
Telefoon: 020 589 64 64


Openbaar vervoer
Met het openbaar vervoer is het Reumafonds gemakkelijk te bereiken.

Per tram:

Met lijn 13 (vanaf station Amsterdam Centraal) stapt u bijna voor de deur van het Reumafonds uit (halte Adm. Helfrichstraat). Direct voor u is de Adm. Helfrichstraat. Deze loopt u in en na circa 50 meter ziet u aan uw linkerhand het Reumafonds. Lijn 7 (vanaf station Amsterdam-Amstel) stopt op het Mercatorplein. U loopt de Jan Evertsenstraat in en gaat na ongeveer 250 meter rechtsaf de dr. Jan van Breemenstraat in.

Per sneltram:

•Lijn 50 (ringlijn vanaf station Amsterdam-Duivendrecht of vanaf station Amsterdam-Sloterdijk). Uitstappen halte Jan van Galenstraat en 10 à 15 minuten lopen langs de Jan van Galenstraat.
•Vanaf halte Jan van Galenstraat kunt u ook tram 13 nemen (richting Centraal Station). U stapt uit bij halte Adm. Helfrichstraat. Direct voor u is de Adm. Helfrichstraat. Deze loopt u in en na circa 50 meter ziet u aan uw linkerhand het Reumafonds.

Per bus:
Lijn 15 (vanaf station Amsterdam-Amstel of station Amsterdam-Sloterdijk) of lijn 18 (vanaf station Amsterdam-Centraal). Vanaf het Mercatorplein loopt u richting snelweg. Na circa 5 minuten lopen gaat u rechtsaf de Adm. Helfrichstraat in. Na ongeveer 50 meter is het Reumafonds aan uw linkerhand.

Auto
Het Reumafonds ligt aan de ringweg A10-west. In de omgeving van het Jan van Breemeninstituut is alleen betaald parkeren mogelijk. U kunt bij de balie vragen of er nog parkeerkaarten vrij zijn. Zo ja, dan kunt u er een lenen met uw rijbewijs als onderpand.

Gebruikt u een navigatiesysteem? Voer het volgende adres in:
Admiraal Helfrichstraat 6
Amsterdam

Circa 100 meter zuidelijker ziet u aan de andere zijde van de straat de ingang van het Reumafonds.

Routebeschrijving:

•Vanuit de richting Schiphol, Den Haag en Utrecht neemt u afslag Geuzenveld, Slotermeer, de Baarsjes (105). Bovenaan bij de stoplichten gaat u rechtsaf richting De Baarsjes Food Center. Na circa 150 meter op de Jan van Galenstraat slaat u rechtsaf. U rijdt als het ware terug in de richting van de snelweg (langs het zwembad). U volgt de bocht naar links (Adm. Helfrichstraat), waarna u aan de rechterkant het Reumafonds ziet.
•Vanuit de richting Purmerend, Zaandam neemt u afslag Geuzenveld, Slotermeer, de Baarsjes (S105). Bovenaan bij de stoplichten gaat u linksaf richting De Baarsjes Food Center. Na circa 150 meter op de Jan van Galenstraat slaat u rechtsaf. U rijdt als het ware terug in de richting van de snelweg (langs het zwembad). U volgt de bocht naar links (Adm. Helfrichstraat), waarna u aan de rechterkant het Reumafonds ziet.

Aanmelden Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van lopende onderzoeken en belangrijke ontwikkelingen met betrekking tot reuma.

Doneer online

Uw gift is hard nodig. Helpt u ons? Bekijk de mogelijkheden om te doneren.

Wat weet u van reuma?