Bedrijfsdonaties voor continuïteit 

Wat maakt uw steun mogelijk?

  • Financiering van onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek

  • Voorlichting over reumatische aandoeningen en omgaan met reuma

  • Belangenbehartiging voor mensen met reuma

U draagt bij aan de continuïteit
Een vast periodiek bedrag geeft het Reumafonds zekerheid van inkomsten. Continuïteit in de inkomsten is noodzakelijk om langlopend wetenschappelijke onderzoek te kunnen garanderen. Nu, én in de toekomst. Met uw structurele bedrijfsgift draagt u hieraan bij! Het Reumafonds is geheel afhankelijk van donaties, we ontvangen geen financiële overheidssteun.

Het Reumafonds houdt u op de hoogte
Het Reumafonds informeert u over de bestedingen van uw donaties. Na uw aanmelding ontvangt u het welkomstpakket, vier keer per jaar het magazine RondReuma en jaarlijks het verkort jaarverslag.

Belastingvoordeel
Uw bedrijfsgift aan het Reumafonds is onder bepaalde voorwaarden aftrekbaar van de inkomstenbelasting als u deze kunt aantonen met bankafschriften of betaalbewijzen én als het jaarbedrag tussen bepaalde grenzen ligt. Kijk voor meer informatie op de website van de Belastingdienst of neem contact op met onze donateursservice via 020 589 64 64 of stuur een e-mail naar donateurs@reumafonds.nl.

Meld u aan als bedrijfsdonateur

Vul het machtigingsformulier in om u aan te melden als donateur van het Reumafonds. U kunt ons machtigen voor een jaarlijks, maandelijks of eenmalig bedrag.

Neem voor vragen contact op met de donateursservice van het Reumafonds.
Bel 020 589 64 75 of stuur een e-mail naar donateurs@reumafonds.nl. We zijn bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 08.30 uur tot 17.00 uur
en vrijdag van 08.30 uur tot 12.30 uur.

Word donateur

Met welk bedrag wilt u het Reumafonds machtigen?

Uw machtigingUw gegevens* verplicht veld

Het Reumafonds is dé fondsenwerver voor de strijd tegen reuma in Nederland.