Zoeken
 
Print | Verstuur e-mail

Partners

Het Reumafonds strijdt voor een beter leven met reuma vandaag en een leven zonder reuma morgen. Wij financieren 60% van het onafhankelijke wetenschappelijk onderzoek naar reuma in Nederland, geven voorlichting en behartigen op diverse manieren de belangen van mensen met reuma.

Het Reumafonds is een onafhankelijke organisatie die geen subsidie van de overheid ontvangt. Sponsor worden van het Reumafonds kan ook voor uw bedrijf of organisatie waardevol zijn, bijvoorbeeld als nadere invulling van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO).

Graag zoeken wij de verbinding tussen uw bedrijf en het Reumafonds. Het creëren van een match tussen de waarden van uw bedrijf en de positie die het Reumafonds inneemt in de samenleving is daarbij het doel.

Steunen
Uw organisatie kan er voor kiezen het Reumafonds structureel te steunen of een eenmalige actie te organiseren. Wij bespreken graag met u een van de volgende mogelijkheden:

 • Donaties via uw bedrijf
 • Sponsoren van sportacties

Heeft u interesse?
Wilt u het Reumafonds ondersteunen of bent u geïnteresseerd in samenwerking, neemt u dan contact op via actie@reumafonds.nl of
telefoon 020 589 64 64, afdeling Partnerships. 

Word donateur en steun wetenschappelijk onderzoek

Uw structurele bedrijfsgift draagt bij aan de continuïteit van langlopend onderzoek.

Aanmelden Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van lopende onderzoeken en belangrijke ontwikkelingen met betrekking tot reuma.