Maak meer wetenschappelijk onderzoek mogelijk

Wat maakt uw donatie mogelijk?

  • Financiering van onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek

  • Voorlichting over reumatische aandoeningen en omgaan met reuma

  • Belangenbehartiging voor mensen met reuma

Vanaf 5 euro per maand
Vanaf 5 euro per maand helpt u mee in de strijd tegen reuma en artrose. Een vast periodiek bedrag geeft ons zekerheid van inkomsten, waardoor we de voortgang van langlopend wetenschappelijk onderzoek kunnen garanderen. Nu, én in de toekomst. Het Reumafonds is geheel afhankelijk van donaties, het ontvangt geen financiële overheidssteun.Het Reumafonds houdt u op de hoogte
Het Reumafonds informeert u over de bestedingen van uw donaties. Na uw aanmelding ontvangt u het welkomstpakket en jaarlijks ons verkort jaarverslag.

Uw gift is belastingaftrekbaar
Uw gift aan het Reumafonds is aftrekbaar van de inkomstenbelasting als u deze kunt aantonen met bankafschriften of betaalbewijzen én als het jaarbedrag boven een bepaalde drempel uitkomt. Kijk voor meer informatie op de website van de Belastingdienst of neem contact op met onze donateursservice.

Meld u aan als donateur

Vul het machtigingsformulier in om u aan te melden als donateur van het Reumafonds. U kunt ons machtigen voor een jaarlijks, maandelijks of eenmalig bedrag.

Neem voor vragen contact op met de donateursservice van het Reumafonds.
Bel 020 589 64 75 of stuur een e-mail naar donateurs@reumafonds.nl. We zijn bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 08.30 uur tot 17.00 uur
en vrijdag van 08.30 uur tot 12.30 uur.

Word donateur

Met welk bedrag wilt u het Reumafonds machtigen?

Uw machtiging

Ik weet mijn IBAN


Uw gegevens* verplicht veld

Het Reumafonds is dé fondsenwerver voor de strijd tegen reuma in Nederland.